FLYR TILL VÄRMEN

 
Hej igen! Det här med listor är inte riktigt min grej, har ju endast gjort två av luckorna på den julkalender jag började på. Menmen så kan det gå. Har haft rätt fullt upp senaste veckan med flytt, plugg och massa annat skit. Men idag hoppar vi på flyget till värmen och stannar i tre veckor! Äntligen säger jag bara, behöver verkligen hämta solenergi och bara slappa i tre veckor. Ska bli så himla underbart. Säger hejdå Sverige och hej Thailand. Hadeeee, puss.

LUCKA 2

En bild på något gott du ätit i år
 
Alltså denna ceasarsallad var verkligen något ut över det vanliga! Den var så gudomligt god, Bästa Ceasar #ärdehärdeparti, som min instatext löd. Helt fantastisk iallafall som ni säkert förstår nu ;) Ni hittar en sådan på Unico i Uppsala, har ni vägarna förbi så kika in och ät en. Helt klart värd varenda krona. Saftig kyckligfilé, bacon, tomat, sallad, krutonger, parmesan och en supergod dressing till det! Allt en ceasarsallad ska innehålla med andra ord. Har ätit mycket annat gött också under året, men kom o tänka på denna direkt! Som ni kanske kan läsa mellan raderna så älskar jag mat. Det är typ min passion här i livet.
 
Klicka in här, läs instruktionerna och var med du också!

Emily Dahls julkalender 2014

Hittade en bloggjulkalender hos Emily Dahl, det ekar ju lite tomt här på bloggen så tänkte att det kan vara kul. Temat för julkalendern i år är året som gått. Klicka här för att läsa om hur du går till väga för att vara med du också. So lets go!
 
Lucka 1: En bild från en dag du aldrig kommer glömma
Lucka 2: En bild på något gott du ätit i år
Lucka 3: En bild på någon du älskat i år
Lucka 4: En bild du tog när du kände dig sorgsen/deppig/ledsen
Lucka 5: En bild på dig som någon annan tagit
Lucka 6: En bild från en resa du gjorde under året
Lucka 7: En bild du tagit som du själv tycker mycket om
Lucka 8: En bild från i år som bäst beskriver din vardag
Lucka 9: En bild från din arbetsplats/skola
Lucka 10: En bild på ditt favoritplagg just precis nu
Lucka 11: En bild på en person du saknat i år
Lucka 12: En bild från i somras som väcker din sommarlängtan
 
En bild från en dag du aldrig kommer glömma
 
Dagen då jag tog körkort, 21 MAJ!!!! Har man inte själv tagit kortet så är det svårt och förklara den feelingen. Det är en sån otrolig lättnad efter att ha pluggat och kört bil, kört bil och kört bil. Övat, tränat och övat i månader. Sen den dan man äntligen klarar av alla dom där grejerna efter att ha varit så sjukt nervös och skuttat iväg som en kanin från parkeringen med uppkörningsnissen bredvid en, den dan är SÅ BRA. Man känner sig fri, och hela sommarn har jag utnyttjat mitt körkort till max. Den här bilden är någon dag senare när jag är i byn och äntligen fick köra bil, helt själv! Hade en härlig ton i håret och liiitelite brun efter en vecka i Turkiet. Bara tiooo dagar kvar till Thailand nu. Då tänkte jag bli brun och fräsch igen.