Fjällen

Tjeeenaree! Ligger säkerligen i björkis oskönaste soffa, ni undrar säkert varför. Jo det är så att jag kan inte sova och mobilen behöver laddas och laddaren räcker inte till sängen. Bigproblems. Kan inte sova för att halsen min är död, hostar och har mig usch. Hoppas att denna förkylning släpper snart.

Idag har det blivit några timmar slalom. Dock hade det ju kunnat vara bättre väder. De har blåst större delen av dagen och rätt dålig sikt högre upp i backarna. Liften till toppen var inte ens öppen. Imon ser det ut att bli halv dag i backen.

Som ni märker bloggar jag inte lika aktivt som innan bloggsvackan, beror väl på att jag inte riktigt är på banan igen. Men jag tar det som det kommer. Ni kan följa mig på instagram och twitter. Där jag heter --> ellakruukka <-- på båda. Uppdaterar oftast varje dag där. Puss&kram från fjällen!

image description

 

En hostig torsdag


Fyra från dagen

Sitter i sängen nu och ska strax sova. Håller typ på hosta upp lungorna också, sjukt jobbigt. Har ont i ena örat, bara och hoppas på att jag inte får öroninflamation, hade verkligen inte passat just nu. Imon direkt på morgonen har vi nationella i engelska, uppsatsskrivning. Döda mig. I en och en halv timme. Kommer mest troligt hosta mig igenom den timmen. Ska försöka komma ihåg o ta med halstabletter iallafall!

Efter skolan nångång så åker jag och pappa mot björkliden, blir en massa slalom om halsen min tillåter. Nästa torsdag blir det Levi med skolan, mycket najst. Roligt ska vi ha! Gonatt på er!

Stressen kom igen

Blev sjukt stressad helt plötsligt över svenska provet vi har på torsdag och jag har inte öppnat böckerna än. Började även tänka tillbaka på hösten och höstterminen hur sjuk jävla jobbigt allt var ibland. Min förkyldning har även slagit ut lite mer. Kände i halsen under påsken men det gick som över. Imorse var halsen helt död och nu är den sjukt irriterande, försöker drick te o äta honung men inte hjälper det heller.

Skulle egentligen träna med Anna imon, men som det ser ut nu blir det inget. Och det lär ju inte ske nå mirakel under natten heller. Borde sova NU, för somn är ju det bästa läkemedlet. Men nu är det Lyckan i LA och sen Wermland forever så ingen tidig sömn idag heller. Pussss


Det svänger verkligen från dag till dag, igår var allt på topp idag är jag på botten.