VINDELN

Ni är så himla bra!! <3
Liiiite storm.
Grillad lax och majs till lunch, mumma. Förövrigt en så typical oss bild asså, hahah.
Prommis runt broarna och vindelälven.
Hon är ganska knasig ibland den där Elina, eller mest hela tiden faktiskt.
På söndag var det öppet hus med bland annat utställning. Vi var reklampelare för fasters fina tryck under dagen. Alla blev vi lite småsugna att spendera ett eller två år där och vara kreativa tillsammans. Hade ju vart något alltså.
 
Helgen blev som väntat superbra. Trion var åter samlad och somvanligt så har man aldrig en tråkig stund under sånna här helger. Lite extra kul när man inte träffar Elino lika ofta när hon bor där nere i Södern. PÖSSAR OCH KRAMAR!

EN TORSDAG

 
Tog en paus från plugget och for o hälsa på Linda och Eric. Och axa också förstås. Mycket trevligt. Imorn är det fredag, underbaart! Ska ta mig igenom en körlektion och ett svenska prov innan jag hoppar på bussen mot Umeå. 
 
Askalas. Pusshej!

KONSERT

 
Hejhallå! Har vart på kårhuset ikväll och fotat en konsert med några från klassen. Blev inte några superbilder dirket, menmen. Nu måste jag återgå till att plugga svenska innan jag får ta kväll.
 
Helgen är bara två dagar bort, kommer bli välbehövligt med lite ledigt. Min saknade Elina kommer upp till Umeå/Vindeln, så helgen kommer att spenderas där. Låter hur bra som helst i mina öron. Pussen.