FLYTTAR HEM


Som rubriken lyder så går flyttlasset än en gång, denna gång är det inte till ny lägga utan hem till mamma och pappa. Hem till finaste Kuoksu. Det ska bli otroligt skönt o få komma till byn, minns inte ens sist jag var där. Men jag tror det var till Valborg. Samtidigt som det är tråkigt att lämna allt och alla i pite, men o andra sidan så finns det ju alltid kvar. Framtidsplanen är väldigt oplanerad så jag kanske är tillbaka redan till hösten, vem vet. 

Just nu sitter jag på golvet i min tomma lägenhet, ska städa ut det sista och imorgon lämnar jag över nycklarna innan jag hoppar på tåget till Kiruna. Hadeeeee mina vänner så hörs vi, puss!

BERLIN OCH BARCA VÄNTAR

Dessa två fantastiska finuliga filurer till kusiner ska alltså ta med mig till BERLIN den 9onde juli. De har planerat resan ett bra tag, jag visste om den men jag hade inte en jäkla aning om att jag faktiskt skulle följa med. Ni är så himla bra mina två knasar!!!!!
 Finaste tjejerna.
Det är inte varje dag man får dansa med en flaska champange i handen med de finaste vännerna runt om sig.
 Och i Augusti åker jag och min pingla till BARCA, så ägigt!!! Den här sommarn kommer bli den bästa någosin.
 GLÄDJESKUTTET
 
Alltså åhh, jag är så sjukt glad och tacksam för alla som förgyllde min student. Den blev så himlahimla bra som den bara kunde bli. Champangefrukost med klassen i parken, en fin avskedsfilm av lärarna, en grym konsert av musiktreorna (endast för att de spelade Uggla, hehe), sprang ut skrikandes med Tea på min vänstra sida, blev mottagen av familj och släkt med massor av blommor, fina gossedjur och champange, åkte flak och skrek halsen av mig. Allt detta endast på några timmar bara, sedan kom kusinerna från Luleå då jag och Filip fick sjunga, skratta och tjoa lite tillsammans. Massvis av fina presenter, god tårta, god mat och avslutningsvis sista festen som ES3D innan utgång på Statt för att träffa alla andra glada studenter. Så oslagbart så det finns inte, alla var så jäkla glada hela tiden och vi kramade sönder varandra natten lång, varvat med lite dans, sång och drinkar. Åhhh shit, vill göra om allt igen!♥

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Där sprang vi ut, där tog vi studenten, just där och då ägde vi scenen.
 Lyckligaste stunden i livet var då.
Mina två absolut bästa pinglor
Brollan försöker ge nå goda råd, men somvanligt far de in genom ena örat och ut genom det andra lika fort.
 
Mor och far var såklart också där
Denna brolla är fan den besta brolla och festa, det kan vi.
 
Puss kusinis
Vi låg på BB tillsammans och sprang ut i livet tillsammans, ganska oslagbart må ja säga♥
Finaste Livsson♥
Bröderna♥
Det blev visst fel utspringningslåt men va gör det, ba o va glad ändå!
Äggan&Bäggan for laf eller va säg du Teoooo
JARRÅÅÅÅ
Snygga bralls ändå
Favoriterna ♥
 
Ja herregud vars ska man börja, nu har jag alltså äntligen tagit studenten. Och lyckan når långt upp över öronen. Det är helt sjukt vilken känsla att jag klarade av skolan, fick godkänt i vartenda ämne när jag för bara en månad sen inte trodde det var möjligt, när jag var nära på att ge upp. Bara skita i allt för jag kunde inte. Det fanns inge självförtroende kvar mellan varven och jag fick panik av bara tanken på studenten och livet därefter. Men jag fixade fan det, vi fixade det. Så jävla bäst!!!! Nu ska jag sluta nattsudda, skalla hövvet i kudden och bara njuta av ledigheten i några dagar eller kanske veckor till. Återkommer senare med massamassa mer bilder från studenten och balen, alla studentfester och säkert typ midsommar som väntar här näst. Vi hörs, puss och kram♥