BLEEDING OUT

Glömt att blogga de här bilderna. Tog de under sportlovet nångång när mitt 50mm var nytt. Ibland är svartvita bilder så himla fina och just de här tycker jag har något speciellt. Fint ljus och en fin häst, blir ju inte bättre än så! ♥
 
Hur harmonisk är inte den här bilden? Finaste Falcisen.
 
Igår bokade jag och Elina biljetter till Imagine Dragons i Stockholm den 15:e april. Det är typ bara tre veckor bort OCH DET ÄR FAN SNART. Fyfan va najs och jag är sååå sjuuuuukt peppad. Det kommer bli så grymt. ÅÅÅÅH MA GAAAAAD. Nu dör mitt batteri snart så det får räcka såhär. Men ni fattar att jag är peppad va? Kunde faktiskt inte bli bättre om ja får säga det själv!
 
 

LUNCH

 
Det här var dagens lunch och det satt fint i magen efter en skidtur med Basti. Att ställa sig bakom Basti på skidor är ett självmordsförsök de första hundra metrarna, men jag överlevde som tur var. Nu måste jag plugga lite, usch, jag har verkligen noll motivation. Men det måste göras.

SAFARILUNCH

En safarilunch i måndags med Therese. Hon har äntliiigen kommit hem från sin fem månaders långa resa i Sydamerika. Det var riktigt kul och träffa henne igen och vi hade en hel del att prata om. Hon visade massa bilder från resan och man blir ju inte liiite sugen på att resa själv. Men efter gymnasiet då jäklar!
 
 
Igår kom Anna hit, vi åkte skidor på älven med Nemo och Ville, var i stallet och pysslade om hästarna, promenerade, bastade och pratade som vanligt massor, ja tonvis! Hon sov här och for till skolan för ett tag sen. Skönt o vakna tidigt, dagen blir ju så mycket längre då!
 
Nu ska ja kila iväg ner till stallet, puss!