a dream

Måste bara berätta om min dröm som jag hade här för nån natt sen. Den var jätte konstig men ja.

Min mamma hade köpt en systemkamera, typ en Nikon D80 eller D90. Kommer inte ihåg vilken av dom. Och hon va  inte alls intresserad av fotografering men hon ville bli eller nå sånt. Hon hade köpt flera objektiv till som jag lånade av henne typ hela tiden. Sen så såg vi nån konstig bil åka förbi nere på våran väg som vi inte kände igen, vi visste att det var typ tjuvar. Sen kom dom in till oss och sen vakna jag. Haha jätte skumt, det var som en mardröm på nå vis men ändå inte. Hahah


Gotland 2011

Någon du saknar

Jag saknar min fammo. Henne saknar jag varje dag och den saknaden är en saknad som alltid kommer finnas. Den går inte att bota på något sätt och vis. Det kommer helt enkelt alltid vara så, att jag kommer sakna fammo. Och det får jag leva med. Efter snart två år har jag lärt mig att hantera och leva med den saknaden och insett att jag aldrig mer kommer få träffa henne. Det svider till varje gång jag inser det och jag tycker att det inte borde få vara så. Livet är orättvist.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

måndag

Om circus en timme bär det av mot staden, känns ju lite segt sådär. Hade nästan hellre stannat hemma o segat på menmen.

Har iallafall varit i stallet tidigare, mockat och smort Falcons sadel. Det var ju väldigt behövligt iallafall, skönt o få bort gjort det. Bara Limpans sadel kvar + alla tränsen, great! Men det blir nån annan dag. Imon om jag inte far söderut. Eller om jag far onsdag eller torsdag kanske. Den som lever får se! Hejsii!