Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)

Okej typ en vanlig vecka med skola och sånt utgår jag ifrån.

Stallet: Mockar, sopar, fyller spån, tar in hästarna, borstar o rider (rider dock inte varje dag). Ger mat åt hästarna. Det är typ de vardagliga sen är det ju annat också men som man inte gör varje dag. Typ bygga hage (sommarn) och mocka hage osv.

Vardags: Vaknar och stressar till bussen, är i skolan, kommer hem och gör nå kanske stallet. Kollar tv o sitter vid datorn osv.
Onsdag

Sitter i datasalen igen. Igår så tänkte jag mobilblogga men råkade göra något så allt försvann så jag orkade inte skriva om eftersom det inte är världens snabbaste att blogga via mobilen. Men jag gick iallafall till ica i regnet det var grymt skönt och gå fast det regnade. Fast man var typ genomblöt när man kom tillbaka igen. Regnar det hemma också? :(

Somsagt stallet idag igen. På morgonen fick jag vara med o kolla på en lektion där de körde en häst. Hjälpte o lägga ut koner ode. Sen fick jag åka brevid och sen även testa själv att hålla i tömmarna o styra. Det var kul. Synd att Limbo och Falcon inte är inkörda och lite sent och börja köra in dem nu. Sen fick jag vara med på en lektion jag red Bella. En grymt söt skäck som är vit och brun. Henne skulle jag lätt kunnat ta med mig hem. Och Lukas också han som vi körde. En ardenner tror jag att han är (inte så hajj på det där med hästraser) och grymt fin är han. Vi travade iallafall över bommar, både sånna som var på marken och upphöjda bommbar. Det var skojsigt. Vi tänkte hoppa först men dem hade harvat där inne idag så underlaget var jätte mjukt. En som red en unghäst flög av, usch va läskigt det såg ut.


Mr X

Bella

Glömde ta med kameran till stallet, fast det har typ regnat idag så ute hade det ändå inte blitt nå fina bilder. Ska försöka komma ihåg den till på fredag när jag är i stallet igen. Imon ska jag vara i ladugården. Usch det luktar så äckligt där!

Jaja va jag skriver mycket. Nu ska jag börja avrunda det hära. Ska gå upp och äta snart. Har för mig att det var kyckling taco, det låter ju gott iallafall.


Måndag

Inte måndag idag jag vet men nu kommer lite om gårdagen.

Igår var jag i smådjurshuset. Massa djur dära orkar inte skriva alla men bland annat spindlar och kakelackor, fyfan så äckligt! Ingen liten spindel var det heller! Där rensade jag burar och gav mat åt alla djur. De hade även två små shettisar i smådjurshuset. De var svin söta. Måste gå och fota de någon dag. Sen igår på eftermiddagen så fick jag vara med på en hundlektion. Det var rätt så kul faktiskt. Ja blir ju nästan lite sugen och gå hund. Om jag nu ska flytta hit det vet jag ju inte än.


Arkivbild från URKULT, åhh va ja saknar det! Va liten ja såg ut haha.