ANNA o ASTRID ÄR HÄR

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Det var ett kärt återseende när jag mötte upp Anna och Astrid vid piren, så kul att dom äntligen är här! Idag har vi förflyttat oss från Sairee beach till den östra sidan av ön, vi bor jättemysigt och har egen pool och strand. Här ska vi glassa några dagar innan vi tar båten till Koh Phangan. Puss o kram!

THAILAND

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Hej hallå! 
Som sagt så är vi i Thailand nu, flygresan från Jaipur till Bangkok gick hyfsat smidigt och snabbt. Flygtiden var bara fyra timmar men vi reste nattetid så man var ju allt lite sliten när vi väl var framme på Khao san road klockan sju på morgonen. Vi började med frukost på hotellet sen blev det poolhäng och en powernap för att orka med resten av dagen. Tidig uppstigning dagen där på för att hoppa på bussen mot Chumphon och sedan båt därifrån till Koh Tao. 

Det var grymt skönt när vi äntligen var framme här på Koh Tao, så härligt att hänga på stranden igen och bara ta det lungt efter intensiva veckor i Indien. I Tisdags var vi på en heldags snorkeltur. Så häftigt när fiskarna simmar så nära en, blev många roliga bilder och videoklipp den dagen. Bästa köpet innan resan var helt klart min Go Pro. Den är liten, lätt och smidig att ha med sig överallt och dessutom är den vattentät!


BEST OF INDIA

(null)
(null)

Dom här två charmknuttarna tackar Indien för roliga och händelserika 3,5 veckor! Det har varit ett utmanade äventyr och ett skitroligt äventyr. Man har fått se det rika Indien, det fattiga, kontraster mellan smutsigt och rent. Kossor, hundar och katter i massor. Blivit lurad och skrattat med roliga taxichaufförer som dragit roliga historier. Det här hänt mycket och vi har sett mycket under dessa veckor. Och det är helt klart ett land jag sent kommer att glömma. Det kändes lite tråkigt men också så jäkla skönt på samma gång när vi lämnade Indien, ett land man byggt upp en sorts hatkärlek till. Det återstår att se om vi ses nångång igen Indien, men tack för allt för denna gång!

Just nu befinner vi oss på Koh Tao i Thailand och inväntar Anna och Astrid som förhoppningsvis kommer hit imorgon. De hade lite problem med försenat flyg från Svedala men dom borde ha kommit iväg vid det här laget. Så kul att dom äntligen snart är här, som vi planerat i ett halvårs/års tid! 

Pusspuss