LIVET I ALLMÄNHET

Det här var det närmsta vi kom i ett förösk till någon ny header bild. Det stormade och allt kaosade så ska göra ett nytt försök någon dag här framöver.
 
Har haft fullt upp hela den här veckan med att måtta fönster i nya läggan och försökt börja packa ner alla miljoner prylar typ. Lovet är bara ynka två dagar bort och jag längtar ihjäl mig. Har även hunnit fräscha till vårlooken med lite slingfärg i håret, vet dock än inte riktigt hur reultatet blev. Ett lite kaosinlägg med en update om mitt liv just nu. PUSSHEJ

LINDA och AXA ll

Saknar att busa med dessa snyggingar ovan ↑. Linda har praktik så hon hänger på hemmaplan just nu. Jag och Basti ska nog ta och boka en dejt med henne och Axa under lovet nån dag.
 
Väldigt less på min design här på bloggen, ska ta och försöka fixa den till helgen kanske. Då skulle jag kanske även få lite inspiration till att blogga lite flitigare än vad jag gör just nu. Dock är det här trejde(?) dagen i rad. Hejja mig! Fredag imon, jag dööör vad skönt. Vi ska hämta nyckeln till nya läggan och spana in den lite bättre, dock blir det inte inflyttning förän tidigast nästa veckan eller efter påsklovet. Längtar. 
 
Nu ska jag sova, lite för sent, somvanligt. PUSS

MOBILPICS

Bioooomys
Gomat på stan
 
Kan bjussa på några mobilbilder från Umeå bara för att jag ska ha nått att blogga om, hehe. Jag är så sjukt trött och less på skolan just nu, vill bara ha helg och helst lov. Men bara lite drygt en vecka kvar så får kämpa på! PUSS