HELA 18 BAST!!

Nybliven 18-åring!
En plankstek till middag med Anna och Malin.
Tårtkalas.
Dans, stå på händer och KONFETTIIIIIII!
 
Typ såhär såg min arton års dag ut. Den började med sovmorgon, körletion och fotolektion. Följt av överraskning av Malin och middag på golden dragon och senare kom friendsen förbi. Vi åt tårta, dansade, spelade spel och lekte lekar. Det blev en riktigt bra dag, tack allihopa!

LINDA och AXA

Så fina så!
 
Idag har jag gjort allt annat än det jag mest av allt hade behövt göra, plugga. Började med att sova bort halva den här söndagen, men det var skönt att få sova ut! Var ju i Luleå hela dagen igår och kom hem nångång efter två inatt. Var först och firade kusinvitamin som fyllt tjugo i veckan och sen tog jag bussen in till stan för att spendera kvällen med Frida, Johanna och Malin på minus30. Blev en bra riktigt bra kväll med en massa dans och allt som hör till.
 
Efter att jag fått i mig lite frukost idag så for jag till Linda. Jag fotade henne och Axa, det blev några riktigt fina bilder. Fler kommer så småning om! Nu ska jag försöka skriva någon rad engelska innan jag hoppar i säng. PUSS
 

SOVMORGON

 
Hej jag älskar sovmornar! Speciellt nu när det typ är vår, solen lyser och det är rätt varmt ute. Nu efter lovet har jag foto istället för matte på mina tisdagar, så jag klagar inte! Ska börja cykla mot skolan nu, puss.