JULAFTON

"Hallå tomten, HÄÄÄR!!"
 
Shit vad tiden går fort, det är redan en vecka sen det var Julafton. Lämnade min dator i Piteå när jag kom hem för jullov så har inte kunnat blogga så mkt, bara lite från mobilen. Men nu har jag ju en ny dator så lägger upp lite bilder från Julafton. Ser nu att jag inte fotade så mycket, ska försöka o knäppa av lite fler bilder ikväll.

SHOPPING

 
Kavaj & linne från h&m
Bästaste parfymen från Lindex
Ögonskuggor och mascara från Kicks
 
I Lördags åkte jag och mamma in till stan för lite shopping. Köpte även ett par täckbyxor och så köpte vi min data som jag fick i julklapp. Lycka med en ny dator! Vi hann också förbi hos Ida och Markus på en fika och så toppade Ida mitt hår, några centimeter kortare men så skönt att de slitna topparna äntligen är borta!
 
Idag visar termometern betydligt varmare vilket är skönt, imon kan jag äntligen komma ut på den första ridturen det här lovet. Har ju varit så satans kallt ända sen jag har kommit hem..
 
PUSSEN

HELA HALVA NATTEN

Åkte till Junis igår och kom hem idag nångång på eftermiddagen. Har umgåtts med kusinerna o vi har spelat spel hela halva natten o ätit huuur mycket som helst, standard. Igår kväll var vi till fammos grav, tre år sen hon lämnade oss.. Saknar dig min finaste ängel! ❤

Ikväll har jag varit o hälsat på i Ulricas o deras stuga, dom hade det riktigt mysigt där. Jag hjälpte August att bygga sin legomotorcykel o så har grillat korv i öppna spisen, druckit julmust, fikat och bara haft de jätte mysigt o varmt! (typ 30+ där inne)

PUSS