rädd

Linda skulle egentligen komma idag o fota, men hon blidde sjuk så de blev inget av de. Var typ -17 när jag vakna så var ju bra att de inte blev idag ändå, man hade ju hackat ihjäl där ute i kylan. Man har inte riktigt hunnit vänja sig ännu vid snö och kyla. Nu borde de väl vara vinter på riktigt tror jag.

Datan börja dampa som f a n, blev något rädd o slog av skiten. Trodde jag hade fått virus, då hade de varit illa. Nu verkar den funka som vanligt så hoppas de bara var nå tillfälligt dampryck. Men den börjar ju bli nåra år, så man borde kanske köpa en ny innan den kraschar helt, synd bara att man är rätt så fattig.

Är ensam hemma, grymt skönt. Alla andra är i staden. Vet inte vad jag ska hitta på nu. Kanske gå ner till stallet o borsta hästarna o sånt. Orkar då inte rida iaf, alldeles för kallt tycker jag. Nog för att på vintern är de ju alltid typ såhär kallat, men man måste vänja sig vid kylan först. Nu börja de snöa åxå.

Ska väl ta o slå en pling till Elina åxå nångång idag, åker nog dit om nån da, kanske redan imon vem vet.


 

MARABOU


Wiie marabou vit choklad har kommit ut :D Undra om den kommit ut i butikerna här uppe? Måste då testas iallafall. Den finns bara vintern sen försvinner den forever..

LOV

Nåjonu ädelov :D Sitter hos Linda, alla som inte skulle göra omprov fick sluta ganska soooooooft ;> Gick på tipsrunda innan lunch,fluppade engång + att jag halkade ganska många gånger. Inga skor och leka med, definitivt inga skor för gamlingar. Uggs är de jag snackar om.
Sen när vi kom från lunchen så sprang anna in i mej så jag fluppa på stenplattorna, mera ont så kommer väl få lite blåmärken här o där.

Om inte annat är Linda en matt tjej från byn. För hennes kamera har inte kommit ännu.

Nu fa o sociala lite me henne innan jag drar hemmåt.