LA FAMILIA

Så charmiga hela högen. Alla älskar älgjakten lika mycket, uppenbarligen. Matte, hussar och hundar. Nåjo det är ju faktiskt rätt mysigt o va i byn under jakten, alla är involverade på ett eller annat sätt och det enda det pratas om vid middagsbordet är hur hundarna har sprunigt eller morgondagens jakt och dylikt.
 
Idag var jag hemma redan vid elva tiden. Har slappat i soffan större delen av tiden men har även hunnit städa lite här i läggan. Ska strax åka iväg till stallet med Angelina och gosa med hästarna. Sen ska jag o kika på en lägenhet och såklart se paradise. Låter super, puss

WE ARE YOUNG

 
Kvallan blev lite halvers här på bloggen..
 
En film vi gjort på skolan, vi har inte lagt ner våra själar i det här direkt men den blev ändå ganska bra med tanke på hur snabbt vi fick ihop allt. Budskapet ska vara glädje och det tycker jag väl ändå att vi lyckas förmedla ;) Så titta och njut! Missa inte slutet, det är bäst. Mina fina bruttor är ganska så grymma, puss på er!!!

STUGAN

 
Nu är jag tillbaka i Pite igen efter en helg på hemmaplan. Hämtat massa energi och umgåtts med alla fina människor där hemma. Jag, Erik och Nemo sov i stugan en natt och dagen efter gick vi i skogen hela dagen och letade älg. Kvalitéts tid på hög nivå, jag behövde verkligen en sån här helg.