HÄNGER MED BÄSTI

In progress
 
Hejhallå, då var det dags för lite oseriösa cambilder igen. Personligen tycker jag det är sånt som förgyller alla tråkiga bloggar. Iallafall om man går skola och inte har all tid i världen att ägna åt att blogga. Vi håller på med smink och frisyr inför bal och student, eller det är ju Anna som fixar och jag typ bloggar och annat kul. Det här kommer nog bli super, tur man har en så duktig frisör och makeupartist, hihi puss!
 
Liten skymt av det färdiga, men mer än så får ni inte se just nu ;)

VILL PÅ ÄVENTYR

Just landat i Turkiet.
Firade in en veckas ledighet lite små slitna efter resan.
Lekte fotomodeller för en kväll.
Åt massa gott under veckan.
Partade med nå andra svennar.
Förfekke på hotellet.
Hängde lite på stranden.
Drack gott.
Åt ännu godare.
Åkte ut på jeepsafari runt hela halva Marmaris.
Gled upp på ett berg och utsikten var ju bara grym!
Såg en gullig pojke med sin get efter vägen.
Diggade musik och skrattade åt våran halft galna chaufför.
Utsikten alltså!
Såg solnedgången på en helt öde strand på andra sidan berget.
 Solen gick ner och sen körde vi fast i leran, försökte bogsera upp våran jeep i typ en timme. Utan framsteg, en traktor kom tillslut men inte ens den lyckades få upp jeepen. Så då var det bara o pressa in typish femton pers i en jeep, aningen trångt men ändå mysigt då det hann bli mörkt innan vi var framme där vart vi skulle käka middag. Jag skulle nog seriöst kirrat det där bättre än våran grymma chaffis!
Mat, lägereld, turkisk sång och dans. Helt okej avslut på den kvällen ändå måste ja säga!
Hur svårt kan det va att öppna en vinflarra är ju frågan.
Mi friendo som skulle va med på alla bilder av nån anledning.
Såhär firade vi då förra valborg, nästintill oslagbart.
Sista middagen.
Och sen hoppade vi på planet hem igen några erfarenheter rikare och sötFriddan va lite sliten kanske ;)
 
För precis ett år sedan var jag och Frida i Turkiet o levde livet. Detta sammanfattar resan ganska bra, en bildbomb såhär ett år senare. Men va gör det hehe. Vädret sög mest hela tiden men resan ägde ändå! En typiskt första-resa-på-egen-hand, med lite missöden och paniktillfällen men som alltid löste sig tillslut. Vi missade varken flyget dit eller hem och det är väl huvudsaken, och vi hade då förbaskat roligt! Vill ut på egna äventyr igen, bara göra massa galet och skapa tusen minnen för livet. Längtar så mycket till sommarn, hösten, vintern, våren och alla kommande äventyr. Är lite sådär bubblig i kroppen och kan typ inte vänta tills studenten och friheten. Men å andra sidan så för studenten också med sig massa roligheter. Bara tanken på att om två månader får jag göra vad jag vill gör mig lycklig och förväntansfull. Ha det bra vänner, pussssss.

SNART VALBORG

 
Förra valborg spenderade jag och Frida i Marmaris,Turkiet. Det var ett perfekt break där mitt i allt, och vi skrattar än om allt knasigt vi hann med under veckan. Nu i år ska jag dock följa traditionen och fira valborg uppe i Björkliden med kusinerna. Ska bli så mysigt. Just nu är längtan stor efter fjällen, slalom, afterskii, husvagnslivet, spelkvällar, snön, lugnet, tystnaden typ. Som himla tur är kommer valborg att spenderas uppe i Björkis med allt detta plus lite till, och det är bara en vecka bort. Innan dess ska jag dock vara klar med en del skoluppgifter enligt min planering och det ska jag hinna med. Nu varken orkar jag eller har jag tid med att skjuta på allt, uppgifterna måste göras så det är lika att bara beta av en efter en. Så effektivt som möjligt. Bristen på sömn är stor för tillfället och jag bokade just tvättstuga till lördag morgon klockan sju. Hur tänkte jag där lixom, ja det vette tusan.
 
 Luddigt inlägg av en halft förvirrad brutta. Hadeeee, för man vet aldrig när nästa inlägg ploppar upp. Pussen.