livet leker

De gör ju de.
Kommit hem från Junis för nåra timmar sen efter en hur fin dag som helst. Vädret o sällskapet var ju på topp, nått som var mindre bra var ju den där pimplingen. Men jag har inte så stora förhoppningar på de, får ju ändå aldrig nå fisk så. Höll även på stekas sönder nåra gånger, men man ska ju inte klaga på vädret.
Igår var de pimpeltävling här, inge fisk då heller. Imon drar vi till Björkis, najst. Nu avgå mot bädden, äcklig skallebank o sånt, mindre mysit.
kliar i fingrarna

Sitter o kollar objektiv. Åhh jag vill ha ett nytt. Sitter o drömmer mig bort o dreglar över massa objektiv. Hitta ett jätte billigt o satan de kliar i fingrarna, asså shit. Bäst att röra  sig här ifrån, annars kan det här sluta illa.
Får nog tipsa om det till Elina istället, eftersom hon letar ett nytt, för då kan man ju kanske få testa de nångång ;)

jag vill ha jag vill ha jag vill ha jag vill ha jag vill ha jag vill ha jag vill ha

i Japan finns det pandor

Ja rubriken, fråga inte för jag vet inte.
Väntar på att filmen ska ladda ner klart nångång så man kan snöa den o kanske sova lite åxå, brukar ju vara bra på de o somna när jag kollar film.
Elina åkte nyss eller ja en timme sen typ, hon var på en snabb visit bara nåra timmar så där men de var trevlans. Hon skulle sen vidare till Kiruna, funderade nästan på o hänga me, men så blidde de inte. Spelat lite, druckit kaffe, snackat o skrattat en hel del som vanligt.
Rejsat lite hest o åkt skidor me Basti o Ville, typ de jag gjort idag.
Söta bilder, jao, fast ne