MOT STOCKHOLM

Halloj! Just nu sitter vi på tåget på väg från Göteborg till Stockholm. När vi kommer fram ska vi gå på stan ett tag och den ska vi åka ut till Cillan o dom.

Det har varit bra dagar nere i götet. Igår var det så sjuuuukt varmt, eller kvavt rättare sagt så vi ville helst hoppa i närmsta vattenpöl o svalka oss. Som tur var höll solen sig bakom molnen iallafall. Mer bilder kommer när jag är hemma igen, om typ en och en halv veckan. PUSS!

https://cdn3.cdnme.se/2026315/7-3/pic_51f63646e087c32eb6694341.jpg" class="image">

STORFISKAR'N

Härligt kvällsfiske i byn och idag fick till och med jag en fisk. Och den var inte liten, ja ni ser ju bilderna! Tänkte att det är lika o slänga in ett inlägg när jag ändå skulle tömma kameran på bilder ;)
 
 
Imorgon drar jag och Anna till Götet. Ä N T L I G E N säger jag bara, fyfan så gött vi ska ha det! Bloggning kommer ju suga, kanske slänger in nått mobilinlägg nångång om jag ids. Kommer hem om typ två veckor igen, skönt med semester. Hade ju tänkt att jag skulle fixa en ny header innan jag drar, men så blidde det inte riktigt. Ni får ha det så bra, för det ska jag ha! PUSS