Fredag

Blev städning i stallet men jag o mamma menade inte samma sorts städning. Jag hade tänkt mej mer att vi skulle rensa o gå igenom saker o slänga en hel del, men mamma menade tydligen att vi skulle tvätta golv, tak och väggar. Så jag vart lite missnöjd med städningen just då, men nu när jag går inte tänker jag: "De behövdes ju faktiskt åxå en sån städning med". Men jag hade velat ta en till städningsdag o slänga mer o gå igenom saker. Men de blir väl nån da de me, hoppas jag.

Senare var jag o cykla med Nalle, han behöver bli av med lite fläsk nu känner jag.

Mamma, pappa o Erik åkte o hälsade på gammelmoffa, men jag hade inte riktigt tid med de så jag o Falcon for över på fottiplan istället. Ingen komentar. Okej de gick inte alls bra idag. Försökte rida ett seriöst ridpass men de gick inte idag. Så jag gav upp o skrittade runt på långa tyglar ett bra tag o lät Falcon bestämma vart vi skulle gå, förutom hem. Så vi cirklade ju mest runt "hemmahörnet". Men sen så tog jag tyglarna igen o travade o galopperade runt lite hur som helst bara, orkade inte tänka hur jag red lr nått så tur att ingen såg de där.. Han blev väl av med lite energi iallafall, hoppas jag. Sen när vi kom hem så tvättade jag av han lite snabbt, han var ju något smutisig.. Sen tog jag in båda gav mat till dom, hundarna o katten.

Nu sitter jag här i min ensamhet o funderar på o gå ner o ta en kopp te kanske. 
Har skrivit till elgiganten o onoff om två objektiv, om dom passar till min kamera. Om de från elgiganten passar tar jag nog de tror jag. Får väl svar först på måndag eftersom de är helg nu.


Bildbomb!


Linda på jakt efter fjärilar.Vi bjuder väl på den.

I like.


Bjuder väl på den me.Fottiskola


Prick


*


*


*
Haha fint!Straff


Lillkusinen spelar fotti.


*


Dans på logen.


Haha slitet.


Circusskola.Husvagnssemester


Mor & dotter


Clara tyckte inte att de var nån höjdare o åka moped..Glassmonstret


Varmdö


Blåsbubblegänget ;)Hoppa studsmatta


HAHA JAG DÖR.Men de slutade inte så bra, haha.

Golf är verkligen inte min grej!

Ingen rubrik.

Hade klockan på nio men orkade mej inte upp förän nångång före tio. Käkade lite frulle o sen for jag till stallet o mockade och fyllde på hästarnas vattenkar där ute. Nu ska jag snart äta lunch, sen kanske de blir att gå ner till stallet med mamma o börja städa i köket. Men de beror ju på om hon har tid förstås, de hoppas jag!

Snart är de Urkult och efter de Birca, något kul asså! :DHihi va o testa myggluvan på Limbo nyss, han va ju
ganska söt i den ^^ Fast han är ju alltid söt.