THROWBACK

 
Blev en liten throwback sunday, detta är snart två år sen när Mia och Freddan gifte sig. Mitt hår var nästintill svart och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Men det passade ju till kolten iallafall, haha nämen saknar lite mörkare hår ibland dock inte det svarta. Jag ser sjukt blek ut, dock var jag väl det och Erik var just hemkommen från några veckor i Sydamerika sååå jämför inte tack! Längtar lite till o dra på kolten igen, vilket blir till balen nästa gång. Åhhhhh så kul. Förstår inte riktigt hur jag kan va så trött, vart helt seg hela eftermiddagen. Är väl inte van vid att träna eller nå. Ska sova strax så man orkar med måndagen och en ny vecka. Puss&kram.

WORK OUT

Musiken dunkar så kan inte låta bli o soffdansa lite om ni undrar vad jag pysslar med på nedersta bilderna.
 
 Hej söndag! Dagen började bra med gofrulle med Malls som sov här med mig, inhållande smoothie, mackor och kaffe typ. Kan ej gå fel lixom. Sedan chillade vi ett tag och värmde upp med dans och lite stretching innan vi begav oss ut för ett träningspass. Prommis till strömlida sedan lite övningar där som vi pusslat ihop och sedan en jogg hem igen. Känns skönt såhär efteråt! Ska snart hoppa i duschen och sen väntar några timmars svenskaplugg. Hoppas dagen fortsätter rulla på lika bra som den börjat så borde jag få nån sida skriven. Wish me luck, pusss.
 

VÄLBEHÖVLIG HELG

 
En dag vid havet i Thailand. Sol, bad och så körde jag och pappa vattenskoter vilket var grymt kul. Saknar värmen alldeles för mycket, visst är det mysigt med snö och några minusgrader. Men när man vaknar på morogonen och hör regnet smattra mot fönstrerna vill man bara dra täcket över huvudet och stanna i sängen hela dagen. Krigade mig dock upp ur sängen med träningsverken som inte är från denna planet typ. Ser ut som Agda85, men var gör det, det är skönt ändå att känna att man faktiskt gjort nå vettigt!
 
Fredag och helg idag som ni alla säkert vet, väldigt skönt och välbehövligt trots att denna vecka inte varit alltför tung. Bara det att jag vart trött typ konstant, jetlagen håller i sig föralltid verkar det som... Blir nog Thai eller max till middag med Frida och Malin och myskväll med typ bastu och godis. Låter himlans bra. PUSSEN.