HEEEELG

Balfina - Angelina och hennes vänner.
 
Äntligen helg! Jag överlevde veckan lite sådär halvt. Har en ond häl som är typ överbelastad? Det gör iallafall väldigt ont och den knakar typ när jag går upp och ner för trappor. Pappa sa att det kanske har kommit vätska dit, ehhh ja! Stabilt, eller så inte. Hoppas att helgens vila gör susen, annars måste jag väl kanske göra ett besök hos läkarn. 
 
Idag har min bästis Anna tagit grundenten så jag o mamma åkte dit på kvällen en sväng. Åt tårta, drack kaffe, pratade och försökte få ihop sommaren. Inte lätt det där, men vi vill ut på egna äventyr, jag och Anna! Nu är jag otroligt trött efter en vecka med lite sömn, i morse var jag så trött att jag ville gråta typ. Så nu ska jag ta en lång och skön nattssömn. Lovely. Gonatt.
 

TYP HELT SLUT

 
Känner mig sådär måttligt sliten. Åker hemifrån runt sex på morgonen och kommer hem typ sex på eftermiddagen. Love it. Eller så inte. Mitt liv just nu går ut på att jobba, äta, sova och så måste jag ju hinna till stallet där i mellan också nångång. Jag längtar då till helgen iallafall. Nä nu måste jag sova. PUSS ♥

BUSUNGAR

 
Några härliga bilder från en varm försommar kväll när busungarna röjjde loss i badet. Goaste och finaste ungarna, vilka glädjespridare! ♥ Jobbandet rullar på och uppstigning strax innan 6 imon också. Trött som bara den, så nu hoppar jag i säng, gonatt.