AFTERSKII a la 50ÅRS PARTY

"Förfesten" var igång..
..innan mamma anlände till festen vill säga!
Mina bästa pinglor.
Ola stod för kvällens bästa klädsel, onepiece med cigarrer i huvan. Haha ;)
Glada gäster, de allra flesta i en riktigt afterskiig outfit!
Skålar med välkomstdrinken.
Huvudpersonen anlände på ett bilflak med låten IngelaaaaplingeIngelalalalala skrikandes ur högtalarna. NU kunde festen kunde börja på riktigt!!
Mamma fick bära sin gamla regnbågsfärgade tävlingsdress, en snygg Ingela50ÅR tisha, skidmössan och de snabbaste brillorna i byn kvällen till ära. Och pjäxor på fötterna givetvis!
Alla bar på ett glatt humör.
 Även vi ;)
Freddan och Cillan gjorde entré med en parodi på mamma o pappa, så jäkla bäst!! Hahaha
 Mammas kusiner och kvällens värdpar.
 Teaterapor hela högen.
Tävling och champange till vinnarna, ingen var förlorare om man säger så ;)
Anna och Gun spelade och sjöng.
Allsång på scenen...
..och allsång ute vid elden.
Barhäng i bodegan, björnen fick såklart också vara med på ett hörn.
"Finska Marjaliisa"
 Åherregud vilken lyckad fest och kväll! Alla nära och kära på ett och samma ställe på en kväll. Vad mer kan man begära?? LÄTT det bästa afterskii jag varit på, och jag är inte ensam om att säga det. Alla ni som inte var där, missade verkligen nått!!
 

HALLLOJ

 Två fina gamla guldkorn.
 
Hade det inte vart så att jag drar mig söderut mot URKULT på onsdag hade jag lätt hoppat på ett flyg till Gotland imorn, typ. Var där för tre år sen, det var så himla fint så vill åka dit igen. Men får ta det nästa sommar kanske! Nu har jag bara ynka TVÅ jobbdagar kvar, och imorn börjar jag först klockan två. Superduper skönt, men ska ändå försöka att inte sova bort hela dagen. Hoppas nästan på regn på förmiddagen så man kan sitta inne med gott samvete, måste nämligen packa och dylikt. Magen kurrar lite, blir nog en nattmacka nu. Puss
 

UNDERBARA UNGE

 Strandbus i Vivungi. Måste bara blogga den här bilden i lite större format också, så härlig! I de där treåriga benen är det fullt av spring och bus mest hela tiden. Att ha de som grannar hela sommrarna gör byn lite mer livad vilket är superkul! Att Olle är superduper intresserad av alla djuren gör ju det inte mindre kul ;) Släktens nästa bonde!