LINNROS

Två mobilpics från Umeå.

Sitter på bussen mot Luleå nu. Tycker faktiskt att det kan vara skönt att åka buss ibland, iallafall lite kortare sträckor som typ till Luleå eller Umeå går också bra. Fattar inte riktigt hur jag pallde åka buss hem nästan varje helg i ettan?! För det tar ju så många många fler timmar än den dryga timman som det tar till Lule.

Aja nog om bussåkandet. Ska till Luleå för att se Oskar Linnros med kusinvitamin. Såg ju han i somras på Kiruna festivalen, men de failade verkligen totalt med ljudet då så ska bli kul att se han igen! Sover över där så det blir en tidig morgon med tanke på att vi redan börjar runt åtta imorgon.. PUSS!

GLADA BUSUNGAR

 
Linda har varit här ikväll, det var mycket trevligt. Vi hinner typ aldrig ses nu förtiden vilket är jätte tråkigt. Under veckorna är det fullt upp för det mesta och busstiderna i den här stan suger ju mer än något annat så det är inte direkt lätt att ta sig någonstans och på helgerna befinner vi oss för det mesta på olika ställen. Men förhoppningsvis så ska vi umgås till helgen som kommer! 
 
Linda och Anna har fått ställa upp som lite fotoassistenter till mig, har fotat till en fotouppgift som ska lämnas in på torsdag med temat ägg. Inte det lättaste temat men ändå lite roligt. Ska försöka få lite svenska skrivet innan Bagge Wahlgren och paradise börjar, vilket är om typ en kvart. PUSS

HELGEN I UMEÅ

3 från helgen
 
Helgen i Umeå har varit superbra. Varit barnvakt, busat med ungarna, varit på både innebandy match och träninga och vart på stan en sväng. En jätte rolig och mysig helg. Har kanske lite nya krafter till skolan och allt plugg innan jullovet som endast är fyra veckor bort! Godnatt.