VILL SOVA

Några guldkorn från hösten. Ni får mig att skratta även dom tråkigaste skoldagarna, ni är himla bra.

Kan somvanligt inte sova. Börjar bli less på att ligga vaken och fundera på allt o inget istället för o somna på tre röda sekunder som jag alltid gjorde förr. Vet inte riktigt vad som spökar. Eller jo egentligen, typ allt. Sommarn, körkort, resa, bli arton, jobba, flytta, sakna, längta, drömma, hästarna, byn. Livet i helhet med andra ord men kan man inte fundera på alla andra dygnets timmar än just när man ska sova?? Åhhh. Gör ett nytt försök. Godnatt.

EN LITEN JAG

Jag var livsnjutare som liten.
 
Tänk var livet var lätt när man var liten. Ibland önskar jag att jag skulle kunna njuta lika mycket av livet nu som man kunde göra då. Med en solhatt och en glass en solig och fin sommardag. Inte fundera så mycket, bara vara.
 
Större delen av denna söndag har jag föröskt skriva ihop ett tal, inte det lättaste direkt. Men har lyckats få ihop lite grann nu iallafall. Så imorgon måste jag göra ett bildspel och finslipa talet. Sen är det bara att öva öva öva. Så skönt när det här är bortgjort, längtarrrrr. PUSS

JANUARI 2013

Okej, nu börjar jag väl med den där årsresumen av året som gått, 2013. Allt för att slippa plugga typ. Får se om den blir fullföljd eftersom min hårddisk som sagt lever sitt egna lilla liv. Insåg att jag hade vart rätt flitig med kameran under januari, så det får bli ett eget inlägg.
 
Det var isande kyla i byn, lite extra fint att fota då!
Hängde med Linda o Eric, fotade lite bland annat.
Fotade hunden.
Fotade gammelmoffa och hans renar.
Mysiga ridturer i snön, som jag saknar det.
Vinterfint i byn.
Pussade på de finaste vintermularna, känns som en evighet sen.
Fotade med Johanna
Solen och alla fina människor gjorde mig glad trots kylan och längtan till sommarn.
 
Nu när jag tittar tillbaka på alla bilder känns det som att det var en bra månad, kommer faktiskt inte ihåg riktigt.. Vi hade säkert fullt upp i skolan efter jullovet. Och som balsam för själen så hängde jag i byn en hel del.