Lite bilder


Lite bilder från mobilen
Finväder, häng i stallet, grillat marshmallows ovanför värmeljus, mysiga ridturer i finväder, modellförendag med anna, en rolig biologi lektion, hemmagjord glass med a&e och så lite rebusar på matten! Livet rullar på.

Levande död..

..fortfarande. Jappjappjapp. Det är sanningen. Men tänkte att jag slänger in ett inlägg så att ni ser att jag lever. Anledningen till att jag inte bloggat beror mest på att internet varit väck den senaste veckan, men också för att det är sjukligt mycket i skolan. Nästa vecka är det lov, SÅ SKÖNT!

Nu ska jag fortsätta med min SOrapport, fast jag helst vill sova. Men vad gör man när jag alltid ska va ut i sista sekund, tyyyp. Återkommer nog till helgen när allt lugnar ner sig lite. Ha det bra tills dess, PUSSSS

Död, dead, muerte, kuolema!

Jag har verkligen inte orkat blogga eller haft någon motivation. Men nu kommer ett inlägg kanske det första och sista för den här veckan men ändå.
Idag är det iallafall fettisdagen. Det blir lätt att man läser fettis dagen. Erkänn att ni också läser så ibland? Jag har inte ätit någon semla. Dock hade det vart gott.
Linda är här och vi började plugga alldels för sent, somvanligt. men vad gör man. Nu ska vi sova, gonatt på er!

Bland annat denna flicka som klagar på dålig uppdatering..