Min favoritglass

Måste nog säga att de är Magnum Strawberry White. Finns typ ingen glass som jag inte tycker om. Eller ja klart att de finns nån enstaka. Men klart att den här slår alla. ♥


Fin bild, över ett år gammal så aja de får väl funka.

Lista

Snodde denna av Danniella. Bra utfyllnad, har inte så mycket o skriva om just nu. Den andra listan är lite off just nu, så tar den här imellan o ska försöka göra klart den andra listan sen åxå.


Dag 1: Min favotitglass

Dag 2: Min favoritårstid

Dag 3: Mina drömmar

Dag 4: Detta skulle jag vilja göra innan jag dör

Dag 5: Bästa barndomsfilmen

Dag 6: Ett roligt minne

Dag 7: En bild på något jag inte kan vara utan

söndageeeeen

Helgen har vart toppen, grymt nöffnöff. Ja orkar inte skriva va som hänt men de har ju som sagt vart bra iallafall. Dop, markand, brännboll, grillning ja med meraaa. Byn är ju smockad me folk, eller inte kanske idag, nu har väl många farit hem igen. Blev inge erkheikki, hade ju som vart kul o se Anna sjunga o spela. Men mamma ides inte, men de var bra kväll ändå.

Imon äre jobb som gäller, inte alls taggad på de. Blää va ruttet, hojjhojjhojj. Jaja bara o trampa på o hoppas på att de är sista veckan.

Ibland funderar ja va ja håller på me, helt plötsligt gick ja in på google fast ja skulle logga in på bloggen, skumt. Nu sova, sjukligt trött, somnade typ sittandes här för ett tag sen, gonatten.