VÅRKÄNSLOR

Mobilbilder från i höstas då bildbristen är stor. 
 
Vårkänslorna har redan börjat komma, slask, sol, plusgraderna och lukten av vår är ett faktum. Så himla härligt och jag blev så glad igår när solen äntligen sken efter veckor av grått och trist väder. Den här veckan är en sån där typisk vecka-innan-lovet vecka - man är sjukt less på skolan och har så sjukt mycket att göra. Idag har jag haft matte nationella i 4h, något segt men det var min sista mattelektion för alltid typ, en skönt känsla! 
 
Ska försöka ta mig igenom de tre sista dagarna också innan jag äntligen får åka hem till byn. PUSS

FEBRUARI 2013

Jag och Linda fotade en del, fina vän.
Vi lyckas ju inte alltid alla gånger..
Skrattade och hade det bäst med mina bästa.
Var typ svarthårig.
Busade lite granna med hunden.
Anna hälsade på här i Piteå.
Drack litervis med kaffe mest hela tiden.
Massa mysiga ridturer i kyla och snö.
Och så avslutade jag månaden med att föreviga Fredrik och Mias bröllop, det är ganska precis exakt ett år sen nu! Det var himla fint och roligt.
 
Kom just på att jag började ju med att summera förra året, kom inte så långt och kommer nog inte längre än såhär eftersom min hårddsik verkar ha kraschat på riktigt?! Smått paniiiiik. Aja lite bilder från förra årets februari iallafall.

SJUKLING

En promenad i januari.
 
Idag hänger jag hemma under täcket hela dagen, lyckats dra på mig en förkyldning. Kände bara i halsen imorse och tänkte nästan fara till skolan men tur att jag inte gjorde det för nu har huvudet börjat värka och har nyst som en galning hela dagen. Försöker se det från den ljusa sidan och hoppas på att jag håller mig frisk hela lovet istället! Nu ska jag läsa min ut min svenska bok, en klassiker - så sämst.