JAIPUR

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Jaipur var sista stoppet i Indien. En stad som hade mycket att erbjuda. Vi besökte bland annat det kungliga palatset mitt i centrala stan/gamla stan och Amber Fort som är det gamla palatset för kungligheterna. I city palace tog vi en egen guidad tur för att få se mera av palatset och det var verkligen så fint! Där blev vi behandlade som två prinsessor med juice som serverades på silverfat. Amber Fort var lite som en labyrint, då vi virrade bort oss lite och fattade inte hur vi skulle hitta ut. Men det var väldigt fint även där och vyerna var helt amazing. Dumt av oss att åka dit mitt på dan då det var sjukt mycket trappor att bestiga i värmen och massa andra turister. Typ indiska turister som ville ta selfies med oss så fort vi stannade. Två av alla fina plaster som Indien hade att erbjuda!

Vi åt vi mycket god mat och shoppade längs basargatorna. Jaipur ska vara känt för ett av de bästa shoppingställerna i Indien och det kunde vi hålla med om. "Tur" att Therese åker hem snart så jag kan skicka hem lite grejer med henne, hehe. Sista dagen bestämde vi oss för att gå på bio, Bollywood är ju Indiens stolthet och det var minst sagt en spännande upplevelse för oss. Bara en sån sak att de spelade nationalsången innan de startade filmen var ju en upplevelse i sig.

Jag gillade Jaipur men ack så skönt det var att lämna, att befinna sig i storstäder blir lätt lite intensivt. Med alla tusentals människor, bilar, tuktuks och mopeder som tutar och tjuter konstant. 

Hade bra så hörs vi, puss

Kommentarer:

1 Eliiiiina:

Så goa ni är! Och så fina indiska outfits ni shoppat <3 Pusspusspuss!!

Svar: Tackelitack! <3 puss&kram
Ella

Kommentera här: