HEKTISKA DAGAR

Att vara fula på bild, det är våran lilla specialitet. ;)
 
Lovets få dagar är fullspäckade och att blogga det står ju inte högst upp på listan. Så uppdateringen är ju lite sisådär och inte kommer den vara bra ihelg heller, åker ju till Levi imorgonbitti och stannar där till söndag. SÅ PEPPAD på o åka slalom, umgås med fina människor, fira faster som fyller sextio år och så hoppas jag såklart att vädret är på våran sida. Helgen blir nog ett mycket bra avslut på ett awesome lov.
 
Igår var Linda här, fotade massa knasbilder och lite med hästarna. Kollade på skidor och pratade om allt mellan himmel och jord - minnen, sommaren, drömmar, idéer och framtidsplaner ja ni fattar, typ allt. På kvällen skjutsade vi in Linda till Vittangi och jag for o tränade ett pass med Anna, hollogympa som hon kallar det, och det känns i benen idag kan jag lova. Men så himla skönt med träningsvärk. Efter träningen hann vi med mycket, vi solade solarium (så nu har min likblekta vinterhy fått lite färg), fikade te&macka, pratade en massa, bastade och drack kall coca-cola med citron. Var så himla glad och hyper så kunde inte somna, inte första kvällen det här lovet jag inte kan sova på grund av att ja är hyper och så sjukt glad. Närmare bestämt andra, natten mot tisdag somnade jag fem på morgonen efter att ha försökt sova ett x antal timmar.
 
Nu blev det här ett jäkla långt inlägg, jag som egentligen inte har tid o blogga. Nu ska jag rensa och redigera bröllopsbilderna, måste vara klar ikväll. Ska även hinna med o packa inför Levi, duscha, ge mat åt hästarna och försöka hinna fixa lite tidsinställda inlägg till helgen. Shit asså, den effektiva kvällen startar NU. Hej så länge!